media kit oglašavanje na znacenje imena

Znacenje-imena.com je vodeći portal o imenima za zemlje u regionu. Sarađujemo sa svim zvaničnim statističkim zavodima, a naše analize objavljuju najveći onlajn portali u Hrvatskoj, BiH i Srbiji.

Ako prodajete produkt za trudnice, onda Vi i mi imamo zajedničku klijentelu. Nas posjećuju uglavnom buduće majke koje traže ime za svoju bebu. Stoga je preko 78% posjetilaca na godišnjem nivou po prvi put na znacenje-imena.com. To znači da će Vaš oglasi biti konstantno prikazivani:

  • veoma jasno određenoj ciljnoj grupi
  • i uvijek novim potencijalnim kupcima.

Oglašavanje na našem portalu je za Vas dugoročno gledano veoma isplativa investicija.

 

marketing oglašavanje znacenje imena

 

Šteta je ne oglašavati se online, ali još je veća šteta to raditi neefikasno i suboptimalno. Vaš oglas bi na nekom od vodećih portala imao više pregleda dnevno, ali bi mjesecima bio prikazivan istoj publici: i starima i mladima; i muškarcima i ženama; i trudnicama i majkama školaraca. I Vi biste plaćati za svaki taj besmisleni prikaz. Kod nas to nije slučaj.


ciljna grupa oglašavanje znacenje imena

Većina naših posjetilaca su trudnice tj. budući roditelji koji traže ime za bebu. Struktura i specifičan sadržaj naše stranice nude jasno definisanu idealnu ciljnu grupu za Vaš oglas i mogućnost da prezentujete Vaš proizvod ili uslugu na najefikasniji način.

BiH, Srbija, Hrvatska - oglašavanje znacenje imena

Naša stranica nije lokalnog karaktera i podjednako nas posjećuju iz Srbije, Hrvatske i BiH. Kod nas se možete reklamirati za cio region, a možete i za određeno područje.

povoljno oglašavanje znacenje imena

Oglašavanje na znacenje-imena.com se isplati! Uporedite naše cijene sa drugim portalima. Vaše oglase plaćate po broju prikaza. Nakon uspješne mjesečne kampanje, možemo dogovoriti fiksnu cijenu za duži period.

cjenovnik oglasnog prostora za znacenje imena

mobilni korisnici- znacenje imena

Između 83% i 85% posjetilaca čita našu stranicu sa mobilnog telefona. Da bi Vaš oglas dosegao što veći broj naših čiatalaca, mi Vam nudimo samo formate banera koji se mogu istovremeno prikazivati i na standardnom i na mobilnom sajtu.

mobilni korisnici- znacenje imena

cjenovnik oglasnog prostora- znacenje imena

Kontaktirajte nas i kreirajte najefikasniju promotivnu kampanju!


kontakt za iznajmljivanje oglasnog prostora- znacenje imena

Loading...